Casey Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Witam, po zainstalowaniu w/w moda. Wot się nie uruchamia, przed pojawianiem się okienka do logowania. I wyrzuca do pulpitu. Wrzucałem pojedynczo wszystkie mody które mnie interesowały, i odpalałem wota, potem usuwałem pojedynczo aż znalazłem 2h klikania. Może komuś tego oszczędzę Quote
Casey Posted December 15, 2016 Author Posted December 15, 2016 Witam, po zainstalowaniu w/w moda. Wot się nie uruchamia, przed pojawianiem się okienka do logowania. I wyrzuca do pulpitu. Wrzucałem pojedynczo wszystkie mody które mnie interesowały, i odpalałem wota, potem usuwałem pojedynczo aż znalazłem 2h klikania. Może komuś tego oszczędzę Quote
Metafan Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Bez zakładania kolejnego tematu,do sprawzenia jest jeszcze Kierunek patrzenia dział wrogich czołgów na minimapie ( chyba minimap tankview) Quote
kwasek32 Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 5 hours ago, Metafan said: Bez zakładania kolejnego tematu,do sprawzenia jest jeszcze Kierunek patrzenia dział wrogich czołgów na minimapie ( chyba minimap tankview) Gdybys nie czytal to mod jaki wymieniasz jest zakazany na serwerze EU i przy wyborze w instalatorze tez masz to napisane. Quote
Metafan Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 11 minutes ago, kwasek32 said: Gdybys nie czytal to mod jaki wymieniasz jest zakazany na serwerze EU i przy wyborze w instalatorze tez masz to napisane. Gdybyś był na bieżąco i osobą rozumną to gdyby był zakazany to Aslain nie umieściłby go w swojej paczce Quote
kwasek32 Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 20 minutes ago, Metafan said: Gdybyś był na bieżąco i osobą rozumną to gdyby był zakazany to Aslain nie umieściłby go w swojej paczce Chcesz polemizowac? Czy moze poczytasz wkoncu troche forum i liste zakazanych modow. Przeprowadz sobie raz jeszcze instalacje i poczytaj to co w nawiasie jest napisane. Zreszta pewnie dla Ciebie X-Ray, Tundra i Aimbot tez sa legalnymi modami skoro inni Moderzy je do swoich paczek dodaja! Pozdro Quote
Metafan Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 skoro jesteś takim "antycziterem" czy jak to nazwać,i próbujesz ludzi pouczac co jest czym to co tu robisz? I tak na koniec odnośnie wpomnianego przeze mnie moda Quote
Administrator Aslain Posted December 15, 2016 Administrator Posted December 15, 2016 Mod aktualnie nie jest zakazany, kiedys byl, ale nie teraz. Potwierdzone przez WG. Quote
jhakonen Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 (edited) @Casey, @Sew Tessumod is fixed, shouldn't crash the game anymore. You can get the new version from http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/433614-/ Edited December 16, 2016 by jhakonen 1 Quote
Recommended Posts