kzb3 Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 (edited) Czołem zainstalowałem twoją najnowszą paczkę, ale coś mi nie działa. Otóż obydwa mody pomagające w wspinaczce tj. pathfinder ( powinien się uruchamiać lewym altem a uruchamia sie literką P), ten drugi wcale się nie uruchamian nie wiem co moze być powodem. Drugi mod, nie wiem czy tak juz ma byc, czy to u mnie tak jest. To jakim bym nie zagrał czołgiem. np niemieckim to all komunikaty w bitwie mam po niemiecku, francuskim po francusku. Ustawiony mam język polski. W poprzedniej wersji było ok, tylko tu cos nie bangla Aslains_WoT_Logs.zip Edited October 26, 2017 by kzb3 Quote
kzb3 Posted October 27, 2017 Author Posted October 27, 2017 Problem rozwiązany, okazało się że mod o nazwie otrzymane trafienia w bitwie ( jest w sekcji modyfikacje garażu ). Po zainstalowaniu najnowszego modpacka z pominięciem w/w modu problemy ustąpiły Quote
Administrator Aslain Posted October 27, 2017 Administrator Posted October 27, 2017 W paczce #02 byl blad, ktory powodowal to ze mod Ostatnie Trafienia sie w ogole nie instalowal. Mogles sprawdzic #03 nim go usuniesz, bo nie wplywal on na nic w #02 przez fakt ze sie nie instalowal Quote
Recommended Posts