ligus777 Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 (edited) witam ponownie:) wywala mnie z gry gdy wlaczam tryb ataku na Lawiatana!!! wywalilem autoaima i nadal wywala z gry ktos pomoze? plzzzz Pozdro:) Ps. zainstalowalem nowego modp. i nadal nie strzela z drugiego dziala ale mozna grac natomiast jak wchodze na lewiatana nadal wywala zmienialem Q na inne i tosamo hmmm nie wiem co robic tyle lat i nigdy nie mialem takich problemow hehe Edited October 28, 2017 by ligus777 Quote
Administrator Aslain Posted October 28, 2017 Administrator Posted October 28, 2017 No ten event WG z Halloween wprowadzil takie zamieszanie, niektore mody sie wykladaja (albo i sama gra sama w sobie). Problem ze strzelaniem z drugiego dziala ktos mi zglaszal ze powodowal to mod autoaim indication+. Zalacz logi, i replay z bitwy gdzie wywala z gry. Chyba ze na replayu nie wywala, to nic mi z niego. Quote
kwasek32 Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 ten mini patrch ostatni wszystko spi... , ja po instalacji moda mam same TD w garazu nawet lekkie mi ten patch zamienil w TD-eki haha Quote
ligus777 Posted October 28, 2017 Author Posted October 28, 2017 1 godzinę temu, Aslain napisał: No ten event WG z Halloween wprowadzil takie zamieszanie, niektore mody sie wykladaja (albo i sama gra sama w sobie). Problem ze strzelaniem z drugiego dziala ktos mi zglaszal ze powodowal to mod autoaim indication+. Zalacz logi, i replay z bitwy gdzie wywala z gry. Chyba ze na replayu nie wywala, to nic mi z niego. nie ma ryplaya bo nawet nie chce wejsc do bitwy na samym poczatku wywala przy ladowaniu usunolem calego auto aima wszystkie celowniki wlasciwie pol modpacka i dalej wywala przy ladowaniu do bitwy o Lewiatana nikt inny Tobie nie zglaszal tego problemu? tylko ja tak mam? narazie odinstalowalem modpacka juz prawie zrobilem misje jak skoncze heloven to zainstaluje znowu trudno jezeli tylko ja mam ten problem to sobie nie zawracaj...:) Quote
Administrator Aslain Posted October 28, 2017 Administrator Posted October 28, 2017 Na razie polecam robic tak: jesli ma sie ochote zagrac w bitwy halloween to odpalcie gre w trybie bezpiecznym (czyli bez modow), a jak chcecie grac w normalna gre (cala reszta) grajcie normalnie z modami. Quote
Administrator Aslain Posted October 28, 2017 Administrator Posted October 28, 2017 Ano, mysle ze ten sposob bedzie najlepszy, lepiej tak niz zaliczac zawieszki czy nie moc strzelac z dziala. Niestety WG cos namieszalo tak ze mody sie sypia, i nim moderzy je sprawdza lub zaktualizuja to ten event halloween zdazy sie skonczyc. Quote
paki.88 Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Podłączam się. Wywala z gry po puszczeniu ataku na lewiatana. Załączam logi - może coś z tego wyniknie Aslains_WoT_Logs.zip Quote
madziar Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 W moim przypadku celownik Jimbo v2 powodowal crash gry typu halloween. Przeinstalowalem paczke modow z opcja celownika protanki i ... gram normalnie. Jedyna niedogodnosc to brak mozliwosci osobnego strzelania z drugiego dziala - koledzy podgladali jak strzelam w czasie gry - jesli oba celowniki skoreluja sie na celu - strzelaja oba dziala (ale to opinia kolegow z gry) Quote
Recommended Posts