Jump to content

Recommended Posts

[EDIT] nvm... ah well, guess have to change modpacks.

Edited by Kramarz

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried to change to Solo's modpack with the same result. I think I'll reinstall the game....

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/3/2019 at 6:51 AM, Kramarz said:

[EDIT] Never mind... it's not XVM carousel.

Yeah I tried that, no love either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So, new reasons:

 

- I uninstalled the game today

- after it I installed it via GameCenter

- then I downloaded the newest version oft the mod from official WoT mod hub and installed it

- I had the same problem again

 

I couldn't make a log.zip becouse I uninstalled the mod but didn't save the logs... :(

I've only screenshots from the problem (in hungarian):

shot_001.thumb.jpg.943f9f16577b4b910751222d7e820dae.jpg

 

shot_003.thumb.jpg.0a1c6f7049ecdb5bfdd9c41bccae3584.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I go back to the garage as soon as I die and the battle is not over I can´t receive any battle results, but when I watch the game until the end or I am alive at the end of the battle I get my battle results just fine. Don´t know if it is the modpack or the game.

Aslains_WoT_Logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is still ON, real pain in the arse. Can't believe so few people report issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Kramarz said:

This is still ON, real pain in the arse. Can't believe so few people report issue.

Yep. SOMETIMES by closing the "unavailable" text, then going to your messages and clicking on the battle results brings it up.

 

Also, another oddity: if I chose to display Premium Tanks by clicking the Premium Tank icon in the lower right, all NON-premium tanks display.
If I chose to go the two-step process by clicking the tank icon to select nationality, type, etc. and select the Premium Tanks, I get Premium Tanks displayed.

Weird, but manageable. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thinking about stooping using this modpack cause of the issue... just before I delete the modpack and try something else - @Aslain, is there a way of keeping/backing up current configuration of mods I use, if I ever decide to go back?

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Kramarz said:

Thinking about stooping using this modpack cause of the issue... just before I delete the modpack and try something else - @Aslain, is there a way of keeping/backing up current configuration of mods I use, if I ever decide to go back?

c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\_Aslains_Installer_Options.inf

 

I'm pretty sure you will encounter same problem using any modpack.

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, Aslain said:

I'm pretty sure you will encounter same problem using any modpack.

Why?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea, you were right... same issue with other modpacks... Guess I'm stuck with it, unless I decide to go with no modpacks at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.