ziela90 Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Uszanowanie. Mam w sumie chyba prostą sprawę tylko nie wiem jak sie za to zarbac/zrobic. Chodzi mi o to ze bede robił czystke na dyskach i system tez od nowa postawic chce i rzecz w tym ze obecną wersje ktora mam zainstalowaną w WOT jesli chodzi o Aslaina to troszke pod siebie ustawilem jak zrobic kopie zapasową ktora bede mógł przeniesc na pendriva a potem wgrac na czystym dysku? czy jest opcja by nie wiem by zrobic kopie zapasowa samego ustawienia jakie sie mialo wybrane mody? jesli był taki temat to przepraszam nie zauważyłem mimo ze szukałem. Pozdrawiam. Quote
Moderator Solution Theolitius Posted September 5, 2023 Moderator Solution Posted September 5, 2023 only found the English version always save the _Aslains_Installer_Options.inf somewhere. 1 Quote
ziela90 Posted September 5, 2023 Author Posted September 5, 2023 @Theolitius thanks very much 🙂 Quote
konkun11 Posted July 9 Posted July 9 Cześć, Czy tylko u mnie nie ma pliku _Aslains_Installer_Options.inf? Nie używałem modpacka przez prawie dwa lata i zauważyłem, że po instalacji brakuje tego pliku. Zmienił się sposób wykonywania backupów? Quote
Administrator Aslain Posted July 9 Administrator Posted July 9 15 minutes ago, konkun11 said: Cześć, Czy tylko u mnie nie ma pliku _Aslains_Installer_Options.inf? Nie używałem modpacka przez prawie dwa lata i zauważyłem, że po instalacji brakuje tego pliku. Zmienił się sposób wykonywania backupów? Informacje o zmianach znajdziesz dzienniku zmian, i to ostatnim 🙂 Do tego masz też temat: https://aslain.com/index.php?/topic/27451-przewodnik-przenoszenie-konfiguracji-aslains-wot-modpack-między-komputerami/&do=getNewComment 1 Quote
konkun11 Posted July 9 Posted July 9 27 minut temu, Aslain napisał(a): Informacje o zmianach znajdziesz dzienniku zmian, i to ostatnim 🙂 Do tego masz też temat: https://aslain.com/index.php?/topic/27451-przewodnik-przenoszenie-konfiguracji-aslains-wot-modpack-między-komputerami/&do=getNewComment Dziękuję za pomoc 😊 Quote
Recommended Posts