Jump to content

Strange graphical artifacting on UI and Minimap


Recommended Posts

8 hours ago, Rusty_Steel said:

OK I found 4 fonts  (zurich not found but installed ????)  in the windows font folder. I removed them and installed them manually again.

For rnow it will work, BUT do I have to do that with every update of Aslain modpack ?

I tried to place the issue in the Korean Random forum  (home of XVM) but my comment comes to online. May someone try , too?

for the time being yes  

 

imade a topic in the korean forum 

 

icons in battle panels and minimap - General discussion and problem solving - Korean Random

Link to comment

OK lets see if someone will do a fix.

 

But @Aslain whats about that , until the error will be fixed by xvm:

 

May it a possible way to put a command into the installation file of the modpack.

which deletes these 5 fonts from the system and start the installation of the 5 fonts again?

 

Only a suggestion for a workaround. 

 

 

Link to comment
  • 4 weeks later...

I might have two separate issues.

 

The XVM minimap icons for enemy tanks that aren't spotted is just a rectangle.

The destroyed tank icon in the damage log is a rectangle.

With XVM installed through the modpack, my server ping always shows up as 0ms for both the US Central and South America server.

This issue started a couple modpack versions ago and I thought it might be fixed in new versions of the modpack, so I didn't report it immediately.

 

Tz1inSJ.jpg

 

Aslains_WoT_Logs.zip

Link to comment

I deleted everything XVM related from my world of tanks game folder and from C:\Users\My Profile\AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks after uninstalling the modpack.  Then I installed the newest mod pack.  However the XVM icons for non spotted tanks still show up as rectangles.

 

Is there anywhere else I need to delete XVM data?

 

Link to comment

i always used your modpack and since 2 months ago i noticed when i instal modpack i lose class icons on the top of the screen i tried reinstaling and looking into settings and picked carefully in modpack what i want to instal and still havent got this to work.

 

What would be the solution?  Thank you!cCluGrt.jpeg

 

Link to comment
On 1/13/2022 at 5:03 AM, Bavor said:

I might have two separate issues.

 

The XVM minimap icons for enemy tanks that aren't spotted is just a rectangle.

The destroyed tank icon in the damage log is a rectangle.

With XVM installed through the modpack, my server ping always shows up as 0ms for both the US Central and South America server.

This issue started a couple modpack versions ago and I thought it might be fixed in new versions of the modpack, so I didn't report it immediately.

 

Tz1inSJ.jpg

 

Aslains_WoT_Logs.zip 142 kB · 0 downloads

 

 

 

have a read through this  

 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.